Cautare

6823 de rezultate pentru "numar de telefon international" (2.83 secunde)
Nu va asteptati sa vi se dea ceva, N-o sa primiti nimic de la nimeni!
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, ca Romania poate primi un numar destul de mare de posibili refugiati din Ucraina. Intrebat ce numar de refugiati ar putea primi Romania, el a raspuns: "Un numar destul de mare".
FARCAS) Incetarea din viata, pe 31 ianuarie 2013, a lui Ingo Swann (n.1933), legendar clarvazator american, implicat si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda, ne-a prilejuit, in ultimele doua episoade, rememorarea inceputurilor scolii americane de clarviziune, menita sa sprijine spionajul militar in perioada razboiului rece.
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
Evenimentele de afaceri sunt mai prezente ca niciodata in Craiova. De cativa ani, acestea au trecut prin transformari spectaculoase, dar rare. Gratie eforturilor unei echipe, evenimentele de acest gen au revenit in atentia locala.
Security Research Labs, o companie germana producatoare de software, a dezvoltat SnoopSnich - o aplicatie capabila sa alerteze utilizatorul unui smartphone atunci cand sesizeaza ca se incearca interceptarea comunicatiilor telefonului.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Daca vreti sa mergeti in vacanta in Bulgaria, Turcia sau Grecia, puteti folosi un alt mijloc de transport in afara autoturismului propriu, autocarului sau avionului. Radio Romania Actualitati informeaza ca au fost reluate legaturile feroviare directe de la Bucuresti la Sofia, Istanbul si Salonic.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
Allen Hynek, a fost profesor de astronomie la Ohio State University, iar mai tarziu, presedinte al departamentului de astronomie de la Universitatea Northwestern. ... In esenta, responsabilitatea sa a fost de a determina daca exista vreo explicatie astronomica pentru un raport OZN.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Cateva personalitati din lumea academica si a afacerilor au lansat marti Registrul National al Aberatiilor, un catalog electronic in care oamenii care se lovesc, sunt afectati sau observa situatii aberante create de institutiile statului sunt incurajati sa-si inscrie experientele.
google-analytics.com